•  
 •  
Datei

Aigle, 15.5.2016 Mledhja e SHH "Jerina" Ju lutemi shkarkoni në PDF Format Ju Faliminderit.

Datei herunterladen
Aksioni „“Rruga e Bjeshkës“

Personat që kontribuan për „Rrugën e Bjeshkës“ jashtë SHH „Jerina“
 • ·  Arif Botusha                      100.00 €
  ·  Ramë Botusha                  100.00 €
  ·  Gzim Mehmeti                 100.00 SFR
  ·  Florent Mehmeti             100.00 SFR
  ·  Nazmi Sadiku                   200.00 SFR
  ·  Fahri Alija                          300.00 SFR
  - Blerim (Bedri) Hoxha      100.00 SFR
 • Shqiprent (Ali) Tola                 100.00 SFR
Datei

Aigle, 18.5.2013 Mledhja e SHH "Jerina" Ju lutemi shkarkoni në PDF Format Ju Faliminderit.

Datei herunterladen
Datei

Zofingen 17.5.2014 Mledhje e SHH "Jerina"

Datei herunterladen
Datei

Botushë, 6.8.2013 Mledhje e SHH "Jerina"

Datei herunterladen
Datei

Zofingen 16.11.2013 Mledhje e SHH "Jerina"

Datei herunterladen

Pleqët e Fshatit;
Smajl Brahimi, Islam Athemi e Bajram Moni
Foto e re.

Nji foto që është histori në vehte.
Grupi folklorik nga Botusha.
I pari nga e majta Hasani i biri i Hyrzemit, Tahir Bajrami, Isak Xhoki, Mahmut Zeqiri, Hyrzemi, Zenel Sadrija i Koshares dhe Hajdar Bajrami. Ulur Shkurta e bija e Hyrzemit.

Këto jan disa Foto nga mledhja e fundit, Zofingen CH.